黑布街最近多左几多新嘅食店~今日探店系一间自称贫民窟Ghetto嘅Cafe😂一入到去好有当年第一次去LA遇上街头文化嘅感觉,但呢度就靓好多🤭好多打卡位❣️餐厅嘅装修好用心,满满美式格调💃🏻 播住有节奏感嘅音乐,好yo 🤟🏻气氛一流~呢度除左必食的汉堡包,仲有各式小食,饮品,特式cocktail 同mocktail~ 总有一款啱你心水😍🌸吉列猪汉堡💰55 🌸鱼柳汉堡💰55🌸大啡菇滋味牛肉汉堡💰80 + 💰10 暗黑竹炭包🌸爆炒洋葱🧅煎蛋手打牛汉堡💰55 叫左4款汉堡,份份材料十足~吉列猪同鱼柳外皮香脆肉嫩,唔会好厚粉~而个人比较推荐牛肉~牛肉汉堡扒🍔好够厚,牛肉味浓又juicy ,食落有口感~ 洋葱🧅煎蛋个份嘅洋葱够甜,比起生菜,洋葱嘅香气配上秘制酱汁同煎蛋,跟汉堡扒好match~另外大啡菇个份都值得推荐,大啡菇厚身多汁,小心食到一手都系😂值得一赞系呢度嘅面包口感好好, 吸收到酱汁之余,面包仍能保持口感,不是淋晒😌🌸鸡块👍抵食开心share之选,起初以为好少,点知系细细粒一大盒,脆衣够薄👍🌸杨枝金露 smoothie 🍹 💰78 (跟餐原价-$10)有惊喜😆 沙冰口感,除左饮落有浓浓杨枝金
黑布街最近多左几多新嘅食店~

🌸吉列猪汉堡💰55
🌸鱼柳汉堡💰55
🌸大啡菇滋味牛肉汉堡💰80 + 💰10 暗黑竹炭包
🌸爆炒洋葱🧅煎蛋手打牛汉堡💰55

🌸鸡块👍

有惊喜😆 沙冰口感,除左饮落有浓浓杨枝金露味之外,饮落又有少少酒味😙 清新之选~比起饮汽水更特别🤭