哗!今日终于有机会去隔篱嗌个午市,心谂:呢度真系咁正?一于试吓啰!走入去,环境劲似咖啡店咁悠闲,上到几盘喱啡都Okay👌!我就点咗份吉列猪扒咖哩蛋包饭,老实唔讲,真系几震撼!猪扒炸到外脆内软,啖啖肉味,真系够晒香;咖哩又够味,香浓得嚟不会太辣,就算唔食辣嘅人都啱口啦。同碟嘅蛋滑到化嘴,轻轻哋一扯,就已经四散喺白饭之上😋。又惊白饭多得滞,不过仲未食完,盘底已经睇到喇!饭粒每一粒都饱满得来唔糊涂,咬落去弹牙弹牙。至于随餐嘅樽仔奶茶,甜度正好,奶香味足,真系帮到晒手,饮落去顺滑,都算解甜。唔好意思啊,我真系忍唔住夸奖几句!当饭食得好,讲嘢都格外开心嘅嘛😄。职员服务都合格,亲切得黎唔算太硬销,反正就算忙到翻天都搞得掂。今次食得开心,下次有空咁多嘢选,我仲想试下其他款。食货一族,你哋就唔好错过喇!