餐厅: 譚仔三哥米線 (灣仔道)
资讯:

2010-09-12 32 浏览
某位朋友系谭仔的大粉丝, 所以次次见到佢, 佢都会叫我试下, 唔会成日剩系食南记好啦, 今日终于试一试, 因为住得近, 所以我就买外卖番屋企食因为听朋友讲, 一碗的份量已经好多, 所以就同阿妈SHARE, 亦都系呢个原因, 所以就唔叫咁辣, 叫左个麻辣小2配料就叫了4款: 韭菜, 豆卜, 腩肉, 猪润, 成为HKD38 (因为要加埋外卖1元, 分短1元)<<评语>>先饮啖汤底, 好够味, 不过小2 既辣对我来讲唔够过瘾, 但系味道真系唔错, 唔好俾佢白白地既外表欺骗几款既配料都几好味, 特别系豆卜, 因为好吸汤味下次要试下小4既辣 =)

<<评语>>

几款既配料都几好味, 特别系豆卜, 因为好吸汤味

下次要试下小4既辣 =)
2010-09-12
10 分钟 (外卖自取)