2023-12-14 301 浏览
嗨,啱啱去咗间小店,好温馨嘅感觉,坐低就觉得好舒服。第一样上嚟嘅系一碟云吞,薄薄嘅皮包住饱满嘅虾肉,啖啖肉嘅,真系劲正!肉香Q弹,汤底清甜,得意㖞,饮落去好提神。跟住嚟了海南鸡饭,鸡皮滑溜溜,肉质嫩滑,沾住自家制嘅姜蓉同辣椒,𠮶个味啊,正到爆灯!😋几个菜式都几有水准,不过最出彩嘅我觉得系牛肉炒河,啫啫嘅酱汁拌埋QQ嘅河粉同新鲜嘅牛肉条,呢个配合,真系得嚟嘅!每啖都感受到牛肉嘅香味同河粉嘅滑度,香口得滞。食完之后真系满足到晕菜,好味到我啲词汇都唔够用嚟形容!😍总括嚟讲,呢度嘅食物质素同味道都是相当够晒分,对于日常嘅饮食嚟讲,已经系超出预期。啲食物嘅份量都讲得过,唔会搞到你饿肚。下次有机会我一定会再嚟,可能叫多几样尝试下。至于服务,员工态度友善,好似朋友噏咁,好有人情味。绝对推介比想寻找日常美食嘅你哋!👍