2024-01-30 537 浏览
正!食到出𠮶种够晒味嘅川婆婆。我随手点咗几样式,跟你哋分享下我𠮶心水选择啦!水煮肥牛嘛,真系肥美滑嫩,啖啖都肉嘅感觉真系正翻天啊~搞到我食米饭都停唔到口😋。啲海带丝啊、莲藕啊上桌时已经飘嚟诱惑嘅香味,简直系得罪唔起咁嘅美味。飘香水煮鱼方面嘞,个鱼肉真系滑溜溜嘅,同啲菜一齐嚟一口真系食到瞓身世界。又系啲配菜哦,啲娃娃菜清爽得嚟仲足够嚼劲,几舒服呢。😊至于开胃嘅凉拌土豆丝啦,酸酸地喺辣椒嘅提味下,食得我一口接一口。讲到辣汁牛柏叶嘅部分,香辣得黎唔会过火嘅,适合我咁爱辣嘅人士。咁最后,点可以少得呢个炸得金黄嘅馒头?外层香脆,蘸咗炼奶已经系完美嘅结局。嗻,简单嘅一餐,食得我心情都靓晒!额外够晒心机嘅一顿食!呢间川婆婆,简直系平民川菜嘅代表,你地有时间记得去捧捧场啊👍👍🔥。