2016-06-28 1402 浏览
从朋友口中知道呢间餐厅加入左好多甜品,甘我地一行三人,就去试下。我地都叫左好多野食,我地食到要撑住个鸡走!睇下个餐牌,相比你以前个感觉舒服左,同埋系好唔同!打开个餐牌样样都俾d食物吸引住!我地叫左烟三文鱼凯撒沙律、黑松露白汁野菌意粉、香煎饺子、椒盐烧卖、草莓窝夫、芒果粒粒西瓜沙冰及木瓜粒粒沙冰。我地叫左个沙律─烟三文鱼凯撒沙律,睇落好色彩缤纷,食落新鲜,配上酱汁及三文鱼,三文鱼新鲜鲜甜,别有一番风味!净食沙律,咪玩喇,我地叫左个意粉─黑松露白汁野菌意粉,香喷喷食落弹牙嘅意粉,入口满满嘅酱汁都你个嘴唇,啖啖香浓松露味,令您一上难忘!烧卖系我共中钟意食嘅一款小食,佢同平时唔一样嘅就系,佢系炸至脆脆地,食落更爽口弹牙,令人口感层次增加左,而且沾上少少喼汁,真系未够喉!饺子,我最怕系食到韮菜饺子,因为会食到个口有阵味,但好彩呢度唔系用呢只菜!热呼呼嘅饺子,啖啖鲜甜滋味,再沾上喼汁,真系同烧卖一样,想继续再食!窝夫,俾你咩感觉呢?然后再配上士多啤梨呢?食落松软,口感烟靭,再配上冰凉嘅士多啤梨味雪糕及清甜嘅士多啤梨,真系会上瘾架!以上两杯饮品,分别系木瓜粒粒沙冰及芒果粒粒西瓜沙冰,饮落好fresh

我地都叫左好多野食,我地食到要撑住个鸡走!
餐牌封面
睇下个餐牌,相比你以前个感觉舒服左,同埋系好唔同!
打开个餐牌样样都俾d食物吸引住!

烟三文鱼凯撒沙律
黑松露白汁野菌意粉
酱汁都你个嘴唇,啖啖香浓松露味,令您一上难忘!
椒盐烧卖
香煎饺子
草苺窝夫
木瓜粒粒沙冰
芒果粒粒西瓜沙冰
以上两杯饮品,分别系木瓜粒粒沙冰及芒果粒粒西瓜沙冰,饮落好fresh,呢D沙冰同用水果制作,唔会话唔太酸太甜,口感层次增加,快D去试喇!

2016-06-24
烟三文鱼凯撒沙律