拍住肚溜过嚟食饭,一阵子有得叹就捞啖啦!今次就拣咗间「酸甜快闪」尝吓。嚟咗,拣咗个酸菜鱼试下,真系有啲出奇😲。净系个汤,味道戥柯打甘,酸酸地辣辣地,鱼片又滑又溜,啖啖肉嘅,洗得好净,架生啲啲滋味!随碟𠮶啲酸菜都系啱口气嘅,跟班佢啲宽粉同菇类,咪话声唔正啊!🍲接住,嚟个口水鸡,啖啖鸡肉,啖啖惊喜。啲汁虽然冇辛辣到我差啲喊,但嘅咸香味就系撚手好戏,几正!🤤挞完啲辣,嘴巴要点清?嚟份鲜果咕噜肉啰!呢度嘅咕噜肉做得〝冇得输〞!啲肉咬落去唔会唔舒服,外脆内软。佢啲凤梨块仲咁多汁,加埋个特制酸甜汁,真系正到跳起!🍍🐷坐落呢度,别担心,要转换一下口味,浅尝嘅话,呢个餐厅真系得!啲食物质素同服务都几好,唔会令你失望嘅!下次抽空,仲要点啲别嘅小炒试下,肚仔准备好先啦!👅🔥