2024-02-05 310 浏览
呢间露天茶座, 呢度成个Vibe都劲Chill, 望住个海, 听住海浪声, 吹住微风, 完全系我最钟意既vibe😎 除左茶座既部分, 呢度仲有得学或者玩唔同既水上活动, 不过夏天会比较适合🤓 为左迎合返呢度既环境, 呢度既枱用木条整成滑浪板既形状, 同埋装饰都用左唔同既滑浪板去做, 令到成件事更加有风味🙂我地叫左两枝黎自日本既啤酒, Coedo Kyara – India Pale Lager 同 Coedo Shikkoku – Premium All Malt Beer, 前者有提子同柑橘味既果香较易入口, 后者会有咖啡同黑莓既味道偏Dry 左啲, 相比之下个人比较钟意前者多啲😋 另外仲叫左个炸薯条去配啤酒, 西式食物用中式点心笼装呢个配搭好Fusion😂呢度又系一个会想再黎hea既地方, 无论系自己一个定系同朋友黎都好正😊 温馨一提呢度有三只大狗, 不过佢地都好乖, 8挂完佢地会自己行埋一边训教好可爱, 如果真系好惊狗既朋友就要注意⚠️

2024-02-03
下午茶