2018-10-03
今日黎到天水围T TOWN 行街行到有D饿, 就比#HASH Cafe嘅鸟笼装修吸引左入去。我同朋友两个人各自叫左Tea Set食, 价钱大部分套餐都系三十至五十蚊, 有热餐同甜食。最后我地叫左一个炸鸡翼薯条餐同埋一个绵花糖吐司餐, 两个都各配一杯热饮, 可以以半价转特饮, 于是我地都叫左两个芝士奶盖四季春。炸鸡翼薯条餐: 鸡翼炸得唔会太干或者太油腻, 有少少似南乳鸡翼嘅味, 肉都够juicy。配菜有芝麻沙律酱, 都几清爽, 配炸野岩岩好。绵花糖吐司餐: 普普通通, 绵花糖系偏甜, 一整起微暖食会夹d, 但涷左就会冇感好。但我觉得整体都唔系特别好食, 系卖相会几吸引。芝士奶盖四季春: 份量算中size杯, 芝士个层都够多, 芝士的微咸配埋茶嘅甘香系几夹, 口味同出面芝士奶盖饮品差唔多。