SAVVY

2024-04-30 233 浏览
呢排要对自己好啲,同老公去叹返个靓Tea☕️😍去左朋友介绍嘅尖沙咀亚洲特色餐厅 SAVVY Collagen Elixir Afternoon Tea胶原活肤下午茶🤩记住呢个下午茶时间要每日15:00-18:00先会提供呀💁🏻‍♀️Collagen Elixir Afternoon Tea分为3层,分别有唔同嘅咸点同埋甜点😋😋💠最底层•咸点🤗:(烧带子配芒果汁+比尔芝士、核桃、蔓越莓橙酒酱+意大利巴马火腿配加拿饼干、无花果酱+炸虾饺子)我最有惊喜嘅就系烧带子配芒果汁,卖相色彩缤纷,大大粒烧带子,鲜甜又美味😋再配埋芒果汁,酸酸甜甜,味道出乎意料之外咁夹,越食越开胃🤤💗💠中层•甜点🤗:(柚子蛋白挞+红桑子朱古力条+英式松饼配忌廉及果酱+蓝莓玛德莲蛋糕)我最钟意就系柚子蛋白挞,好清新嘅柚子馅,口感软嫩,配埋香脆松化嘅饼,层次感非常突出,酸酸甜甜好开胃🤤另外,暖暖嘅英式松饼都好好味,金黄松脆嘅外皮,内里软绵,沾埋忌廉同埋果酱,好满足💠最高层•甜点🤗:(经典马卡龙+ 士多啤梨芝士蛋糕+ 香茉芒果蛋卷)我最钟意就系香茉芒果蛋卷,甜甜嘅芒果🥭再配埋淡淡嘅茉莉花香嘅味道,互相衬托好芬芳🎀呢间亚洲特色餐厅舒

🎀呢间亚洲特色餐厅舒适宽敞,啱晒同朋友黎chill 轻松下倾下计!而且餐厅店员服务态度好友善,抵赞