2020-12-21 218 浏览
我睇开我食评都知道,我近年都唔为一般店家写食评。无谓啦费事得罪人,今日咁岩又去买鱼仔,肚仔饿啊咁我揾达地方食嘢!平衡左个脑,今日想食品质好。我就见到佢,系我脑里面呢当野啲嘢食,有啲流。知道我背景都知道我系饮食出身。上至六星级下至地档,三教九流,我都系用我相同价值观去衡量事情。入到黎阿姐唔系好客气,呢个系特色。今日6:00要走。食得合时,唔系又要学琴日咁,痞喺街食,已经攀登上堂堂小老板又会长,我始终都用高尚嘅心理质素去平衡。讲晒废话都讲返入正题,虽然食品系好流,但系我想讲重点系品质一啲都唔流。如果注重细节一定食得出!一条肠仔,一片火腿,一旧沙嗲牛,甚至只系一只蛋,一食入口就有品质!这就是我今次点解需要写食评嘅原因!敏华认真几特别!😂😂

这就是我今次点解需要写食评嘅原因!

敏华认真几特别!😂😂