星期日下午一行8人嚟个小gatheringLunch set 有6款我哋每款都有叫,另外封门柳同海胆意粉都叫咗2个大家share 每人都有叫唔同咖啡整体而言食物好好食用心之作慢煮鸡胸沙律个鸡胸好嫩海胆意粉非常挂汁,海胆味浓但建议share 食因为好Creamy会有啲腻温泉蛋封门柳熟成啱啱好海鲜意粉嘅蕃茄香草酱亦都调校得好好咖啡方面大家总括 dirty, expresso tonic 同 drip coffee 都出色遗憾女店员嘅服务态度非常差同佢嘅每个沟通都系唔耐烦、被呼喝大家都你眼望我眼可能忙挂咁大家都做好自己,唔该前唔该后但就系无论由到达餐厅交代我哋订咗枱、点餐,女店员嘅说话态度都系非常冇礼貌;第一份嘢食到我哋话我哋系share 到嘢食都开始冻佢都未有intention 拎多几只碟同餐具嚟我哋见佢忙,咁行埋去问佢可唔可以要几只碟同餐具佢又呼喝我哋话转头拎过嚟沙律同鸡胸未食晒喺碟又用恶劣嘅态度问呢个唔要㗎啦嘛总之佢每次嘅说话同反应,大家都打个突大家都细细声讲话啲嘢食再好食服务态度咁样真系好难回头本身嚟就系谂住呢度细细间cozy 啲但系无啦啦成个经验就系由头到尾都俾人呼喝住又大压力又受
星期日下午一行8人嚟个小gathering

温泉蛋封门柳熟成啱啱好
海鲜意粉嘅蕃茄香草酱亦都调校得好好
咖啡方面

遗憾女店员嘅服务态度非常差
同佢嘅每个沟通都系唔耐烦、被呼喝
大家都你眼望我眼
可能忙挂
咁大家都做好自己,唔该前唔该后

但就系无论由到达餐厅交代我哋订咗枱、
点餐,女店员嘅说话态度都系非常冇礼貌;
第一份嘢食到我哋话我哋系share
我哋见佢忙,咁行埋去问佢可唔可以要几只碟同餐具
佢又呼喝我哋话转头拎过嚟
沙律同鸡胸未食晒喺碟
又用恶劣嘅态度问呢个唔要㗎啦嘛
总之佢每次嘅说话同反应,大家都打个突

大家都细细声讲话啲嘢食再好食
服务态度咁样真系好难回头
本身嚟就系谂住呢度细细间cozy 啲
但系无啦啦成个经验就系由头到尾都俾人呼喝住
又大压力又受气

不过讲返句公道说话就系厨师,我哋估系店长?
态度系好嘅
走嘅时候我哋同两位讲Bye Bye
厨师哥哥系有同返我哋讲拜拜
女店员就继续西面 🤷🏻‍♀️

睇吓大家系look for啲咩啦!
In short, 食物好好食
但女店员态度奇差.