今晚9点入坐,2位,写住$138任食(但其实要收加一)入到去即刻剔纸仔啦..叫左盐烧鲭鱼、刺身、吉列炸蚝、芝士焗大虾 (所谓大虾只系一只中指咁大只),芝士焗凡立贝(丁屎咁细粒)一嚟就整左条鲭鱼黎以为上菜咁快好开心啦,点知等左十几分钟都 无野上,再等先黎碟刺身,仲要明明剔左每样2份,佢都系每样俾得 1份(我估系standard架啰)...之后又等十几廿分钟都未有野上..成间shop得2个楼面,个妹妹仔仲要hea爆..问佢D野黎未,佢话帮我睇,但从来无见佢入厨房check ,于是写左三、四张order纸,催左佢2,3次先有芝士焗虾毛上,仲要上得1只。我地食到一半隔离有人坐低,佢地仲惨,坐左半粒钟先净系食左块牛扒,再过廿分钟先有碟刺身,仲要系漏左样架添..

今晚9点入坐,2位,写住$138任食(但其实要收加一)

2010-03-12