2024-09-06 111 浏览
一心想嚟食鸭扎,但转左餐单,极失望。熟客话经典逢1号&15号就转餐单。生客同熟客嚟呢庶饮茶完全系两个待遇。感谢同枱同隔离枱嘅街坊教路,不是因为朋友推介,相信都唔会嚟食,因网上都睇左人讲呢度服务有几差有晒心理准备嚟到,果真系咁。自行揾位呢D好基本无所谓喇当然,揾到位要再揾职员开点心咭都顺利。要自己去门口揾职员讲要咩茶叶,佢会俾一包你。我见隔离位个婆婆未有水杯水壶用,让左俾佢用先。跟住揾左职员三转才揾到套水壶杯俾我。不过见D店员唔系唔做嘢,似系人手唔够。熟客到来,职员主动取茶壸过嚟帮佢个壶淋埋热水消毒添,呢D真系叫做有服务啰。我生客就感觉系自力更生&自生自灭,但依然要收加一啰。凤爪排⻣饭,确系好味嘅,厨房部确系整嘢好嘅。真系要赞厨房师傅喇,如果嘢食唔得此店都消失左喇。鸡扎&腐乳通菜都唔错。一支公嚟点左三碟嘢。服务真系经典嘢食又真系好味嘅嚟唔嚟帮衬,真系睇各人造化。真心觉得街坊好正,好帮忙希望我下次成为熟客对我好返少少啰。一次生,两次熟,都系好想试埋佢嘅鸭扎好唔好味,因见朋友食过睇相觉得似正啰。收银都OK喔,正正常常。
一心想嚟食鸭扎,
但转左餐单,极失望。
熟客话经典逢1号&15号就转餐单。
生客同熟客嚟呢庶饮茶完全系两个待遇。
感谢同枱同隔离枱嘅街坊教路,
不是因为朋友推介,相信都唔会嚟食,
因网上都睇左人讲呢度服务有几差有晒心理准备嚟到,果真系咁。
自行揾位呢D好基本无所谓喇当然,
揾到位要再揾职员开点心咭都顺利。
要自己去门口揾职员讲要咩茶叶,
不过见D店员唔系唔做嘢,似系人手唔够。
鸡扎&腐乳通菜都唔错。
一支公嚟点左三碟嘢。
服务真系经典

嘢食又真系好味嘅

嚟唔嚟帮衬,真系睇各人造化。
真心觉得街坊好正,好帮忙

希望我下次成为熟客对我好返少少啰。
一次生,两次熟

2024-09-02
$79 (早餐)
  • 凰爪排骨饭