2023-03-07
食茶记其实又唔系话要好好service好好态度, 不过都想服务态度太差, 始终我都系消费者。红豆都唔系第一次食, 嘢食都ok所以之前先耐唔耐都会食吓。可能通返关, 大陆人又多返, 唔休做我地本地人生意, 态度真系好差。2个人 都已经叫每人一个面餐, 又唔见话有人头收费, 第一次落餐个样好似嫌我叫个餐系平餐, 之后叫我见多次有其他常餐, 睇好先落。咁我地就系唔想要常餐旧包, 食唔哂又哂嘢又贵d, 望完我地都系拣返本身个面餐, d语气比本身一开始仲衰咗。其实嫌平赚唔够咪唔好摆平餐系menu lo,, 再唔系写到明人头收费 / 最低入场费。如果唔系好似以前咁 可能去茶记食个包 咬件挞都比你嫌弃, 都真系觉得有d买难受。嘢食其实真系ok ge,, 正常茶记,, 厨房ok lo, 楼面唔休做咁态度差帮手倒米。