2024-08-25 118 浏览
其实我一向中意食呢间牛腩面,味道好好,但今日令我开眼第一次喺香港遇到基本礼貌都唔识嘅员工。买咗个牛腩牛杂面,同我落单嘅系长头发阿姐,之后行开咗买嘢饮,翻黎都未见到有,包外卖果个好短头发嘅员工包下包下乱嚟,长头发职员姐姐话咗我系腩杂面,佢同第二个客d外卖捞乱咗之后打开再睇过先比我,我咪信佢lor,结果翻到屋企,好啦,变咗牛腩米好彩住得近,又落楼行多转,话比错咗,果个短头发嘅阿姐打开仲话少咗牛杂姐,比翻牛杂你就得。 我话我要嘅系面啊!当场嬲上心口。之后佢叫师傅整过比我啦,比我果时一句声都冇,我仲要问句:冇错啦嘛?佢先答一句:冇错。 哗,我从头到尾一句sorry都冇听到,我需要嘅只系一句你犯咗错之后 我理所应当要嘅对唔住呢d职员留嚟把鬼
呢d职员留嚟把鬼
外卖自取