2022-01-08 25 浏览
呢间咖啡店好令人注目㖞,造型真系好似架真车,一于买啲嘢食试吓先推荐期间限定嘅香料苹果梳打,苹果酱系自家制,用左华盛顿苹果、青苹果、富士苹果三种🍏🍎🍎加左姜汁,同埋自家煲嘅香料酱,成杯梳打配搭新鲜,味道非常可口,酸酸甜甜,饮完精神为之一振😆另一杯Hoji-matcha latte ,即焙茶加抹茶,入口顺滑,茶味香浓,味道唔会太甜☺️Blue berry cheese bagel好好味呀,加热左之后,表面脆脆地,入面软身,里面嘅芝士有少少融,带啲蓝莓嘅香甜,非常之唔错Black sesame cookie 芝麻味够晒特别喇,店员话要冻食,食落好有新鲜感,我觉得质感几有趣,几creamy,芝麻味香,个个人就几钟意❤️喺架「车」旁边食嘢饮嘢,同朋友吹吓水,都几chill Btw 个店员服务好好

喺架「车」旁边食嘢饮嘢,同朋友吹吓水,都几chill
Btw 个店员服务好好
2022-01-08