放假咁多日我去咗科学园🌟隐世叹茶🌟吖🥰🥰呢到好Chill好舒服,最岩约埋朋友一齐黎呢到放狗狗🐶 饮啖茶🍵食个包🍽行下行下就揾到呢间八方栈,因为见到人地嘅点心都好新派😍好好味咁,价钱都几抵💰有10几款热卖点心♥️都有2人份量😍仲系五星总厨主理🎖有京、沪、粤点心唔同口味💖所以我地都叫咗好多款吖😝😝同埋呢到既茶竟然系白桃乌龙😍😍😍好清!好香!劲香浓既白桃味🍑🍑🍑我试咗以下几款都好有惊喜啵🤩👇 ♥️八方栈流沙奶皇包暖暖的流沙奶皇!!配上淡淡咸蛋黄味!真的好好味🤩🤩我自己可以吃2个😍😍非常推荐!♥️脆炸崧子鲜虾筒以为好炸既!点知好好味啵!因为上面既脆炸粒粒原来系崧子,配埋入面既鲜虾真系好好味!令人有冲动想再食多条呀~♥️牛油果鳗鱼春卷主要想食鳗鱼同牛油果🥑,牛油果比较少,但鳗鱼都几厚身几好食,春卷好大条,食到好饱,但呢个点心的创意好不错!♥️黑毛猪叉烧滑肠粉以为普通叉烧肠!E~~食落肠粉皮好滑嘟嘟~入面包住既黑毛猪好滑!好鲜!比起普通叉烧粉呢款真系高级版!♥️妃子笑咸水角好得意既造型呀!成粒荔枝咁~ 外表皮十分脆炸充满口感!入面的则系正常咸水角食材,钟意食咸水角嘅都可以叫黎试下♥️蔬汁金柚雪山包好靓既雪山包,

同埋呢到既茶竟然系白桃乌龙😍😍😍
好清!好香!劲香浓既白桃味🍑🍑🍑

白桃乌龙茶

我试咗以下几款都好有惊喜啵🤩👇
♥️八方栈流沙奶皇包

八方栈流沙奶皇包

♥️脆炸崧子鲜虾筒

脆炸崧子鲜虾筒

令人有冲动想再食多条呀~

♥️牛油果鳗鱼春卷

牛油果鳗鱼春卷

♥️黑毛猪叉烧滑肠粉

黑毛猪叉烧滑肠粉

♥️妃子笑咸水角

妃子笑咸水角

♥️蔬汁金柚雪山包

蔬汁金柚雪山包

好靓既雪山包,上枱好精致,食落有少少酸酸地,可能因为入面有柚子,我就唔太岩,但朋友就话好好食,个人口味有啲不同

呢到仲系宠物友善嫁🥰🥰而且仲有露天茶座🌟望住海景超舒服✨️✨️
白桃乌龙茶
八方栈流沙奶皇包