2018-08-16
今日黎左呢间新开冇几耐既既日本餐厅,佢系尖沙咀北京道8号,3楼半层🙈一上到去个环境好宽敞、好适合同好朋友倾计,而且呢度有吧枱,长至10人枱、短至2人枱都有~原来新开张仲有前菜送,今日系樱花虾豆腐、腌萝卜、海参,好开胃嫁💓跟住2个人点左8本寿司🍣和牛刺身、串烧拼盘、软壳蟹,全都是我喜欢的😆寿司我最钟意拖罗,好新鲜肥美,同个玉子蛋糕都好特别,寿司款式系每日都不同嫁~和牛刺身简直一流,差点入口即溶,两只完整软壳蟹炸得松化,一次过试晒8款串烧,爽😝两个人食晒真系好饱...Ha最后仲好食埋个甜品,都有好多款拣,我真系三心两意,最后食左个雪芭,超大蜜桃味!!仲同个经理倾左好耐计,服务好好,每一次上菜都会介绍菜式,好似有个客人既感受,系一间不断进步既高质日本餐厅👍🏻👍🏻👍🏻总括黎讲,呢度既日本野真系好吸引,多D人黎食可以食多D不同既款式,一大班三五知己就可以食到好多啦!同埋摆盘好靓,所以啲相好靓,好适合女仔影相,亦都好适合纪念日黎❤️虽然价钱唔平,但物有所值!