2014-09-19 3087 浏览
上个月个friend生日, 就同佢去食餐生日饭啦, 听佢讲想食呢间cafe好耐, 个日就同佢去食lunch啦上openrice 做过下功课, 呢间d waffles同咖啡都唔错, 我地就每人叫左一杯野饮+焗芝士蘑菇吞拿鱼多士+士多啤利waffles啦!!1) 榛子朱古力&蜂蜜拿铁咖啡: 一黎到我地两个已经尖叫, 因为杯面嘅熊仔真系好cutie呀! 味道都唔错!2) 焗芝士蘑菇吞拿鱼多士: 我地一齐share左个多士, 估佢唔到咁好食㖞, 佢上面d芝士可以拉到好长架! 3) 士多啤利waffles: 由于一黎到我地已经ko左, 所以系冇相嘅)不过个waffles真系好厚身!最后我记得系差d唔够$比-_- 其实讲抵食可能真系得2-3粒星 如果咁嘅价我会去teawood个d, 应该坐得更舒服!

蜂蜜拿铁咖啡
榛子朱古力
焗芝士蘑菇吞拿鱼多士
)不过个waffles真系好厚身!

如果咁嘅价我会去teawood个d, 应该坐得更舒服!
2014-08-26
蜂蜜拿铁咖啡