2K
2008-12-30 32 浏览
29-12-20080系 PageOne 食到一肚火, 朋友一听到话返九龙城食第二 round, 立即双眼放光, 结果拉了佢0黎呢度食串烧.- 今次只食了两串0野... 烧鸡肝咬落粉糯, 甘香又带甜, 胆固醇万岁! - 鸡肾十分爽脆, 配上甜甜0地又有粒粒花生的酱汁, 好食.- 无食朋友的猪颈肉, 不过佢叫了 3 串咁多, 系咁 munch munch munch, 相信几好食.- 仲有一客 share 食的蒜蓉包: 只系普通嘉顿面包涂上牛油, 洒上蒜粒, 葱 etc 烘, 烘得松脆, 蒜味强劲, 食落十分香口, 好食.其实我唔食得辣, 但另外自己食了一碟泰式酸辣凤爪, 果然够酸, 辣度对我0黎讲已到喷火程度, 愈食愈过瘾, 哈哈. 不过过瘾还过瘾, 食了两只已急急叫一杯青柠沙冰救火, 又几好饮㖞.呢间主要做外卖生意, 铺位比侯王道分店细好多, 但我觉得不论食物及招呼都比分店好, 唔怕人多 / 迫的话, 绝对应该食呢间 instead.
29-12-2008

$65 (宵夜)
  • 烧鸡肝
  • 蒜蓉包