2018-07-06 520 浏览
星期日同老公和仔仔去食下午茶,之前来过过餐厅两次,印象不差。星期日下午只得两枱人客,我们叫咗个三文治同芝士蛋糕仲有心太软,𠮶度个厨房系open kitchen所以我见到晒个厨师做啲乜嘢,佢竟然徒手攞起啲生果放喺啲蛋糕上面!OMG!然后个厨又走去玩自己个电话,要知道电话其实系非常之污糟嘅嘢,然后又徒手攞咗一d沙律菜就咁放喺厨房个枱上面(没有碟没有砧板),用只手捞匀啲dressing,然后放我哋个三文治旁边!最后个心太软旁边有个雪糕球,唔知系咪个雪糕「出左界」,佢竟然揾只手拨一拨个雪糕,我系见住!劲恐怖!我最后忍唔住叫个waitress讲叫她换过!最叫人惊讶的是个厨知我一直「牛咁眼」望实他,他都咁样做...真系不知所谓!个tea食左成$300完全唔值!
我最后忍唔住叫个waitress讲叫她换过!