2011-07-05 35 浏览
自己一直都好少选美国菜做晚餐觉得美国菜都不外乎salad, 意粉, pizza, steak, cake因为有朋友请食饭, 所以终于有机会试吓呢间好评如潮的餐厅我地叫咗Peking duck pizza, 三文鱼长通粉, 芝士菠菜面卷, Dessert sampler三文鱼长通粉卖相:无特别味道:好多地方都做到size:刚好一人份量芝士菠菜面卷卖相:无特别味道:好普通size:刚好一人份量Peking duck pizza卖相:无特别味道:几得意, 好似用脆皮包住d北京填鸭size:3-4人份量Dessert sampler芝士蛋糕:卖相:无特别味道:好难食, 又硬又无芝士味 size:1人份量Tiramisu卖相:完全唔得味道:好难食, 水准差,饼底超干,cream又没味size:1人份量焗面包球配朱古力榛子酱卖相:无特别味道:我自己去超级市场买都得啦~ d面包球同starter $49 o个个焗面包球一样嘅, d朱古力榛子酱系超级市场卖o个只size:1人份量最精彩系, 个manager过黎, 俾碟我地食甜品嘅时候, 我地分到第二只碟时就见倒...想点呢!!!系唔系见我地无叫s
自己一直都好少选美国菜做晚餐

因为有朋友请食饭, 所以终于有机会试吓呢间好评如潮的餐厅

Front: 芝士菠菜面卷, Back: 烟三文鱼长通粉
三文鱼长通粉
味道:好多地方都做到
size:刚好一人份量

芝士菠菜面卷
味道:好普通
size:刚好一人份量
Peking duck pizza
卖相:无特别
味道:几得意, 好似用脆皮包住d北京填鸭
size:3-4人份量
Dessert sampler
芝士蛋糕:
卖相:无特别
味道:好难食, 又硬又无芝士味

Tiramisu
卖相:完全唔得
味道:好难食, 水准差,饼底超干,cream又没味

焗面包球配朱古力榛子酱
size:1人份量

想点呢!!!系唔系见我地无叫salad, 所以送一碟过黎呢!!!