今次同闺蜜一齐冲去呢家餐厅,内心期待嘅系一顿令人满足嘅美食体验。落座一望menu,即刻话时话系来对了!佢哋啲lunch set真系平民价格,但系量同质素都唔马虎👌。主菜选了10oz肉眼牛扒嚟试吓。系咪真系好食到令人心水掉晒落去呢?讲真,呢块牛扒真心冇令我失望😋!炭香扑鼻,外层微焦带劲,一口咬落去,肉汁四溢,软滑又juicy。黑椒汁添上去,啲香浓得嚟又唔死咸,完美提升咗肉味!至于头盘既沙律,分量都唔小气。啲蔬菜鲜爽得来还带点生津,满足咗我想要啲清新口感嘅愿望。餐饮方面,柠茶够晒酸香提神,唔会太甜腻,简直系炎热天气嘅救星🍋!好想再点埋其他嘢试,但系今次只能集中火力喺牛扒身上。下次黎攞下其他嘢嘅牌,睇下系咪一样靓嘢。总之,今次食肉味满分,心情都跟住正!锡住个店,值得再黎~👍👍👍