2014-09-23
之前朋友食过话好味, 今日就去试下~~~半自助餐形式, 都算多野拣~餐厅侍应服务好好~~~ 值得一赞~成餐饭都食得好舒服~~~~先黎前菜~~~ 有几款沙津, 有烟3文鱼同冻虾, 青口, 味道都不错~生果有几款,, 都新鲜同甜食前菜到差不多, 侍应就会问我地可以上蒜蓉包未~~~之前睇食评就知佢地既蒜蓉包正!! 果然~~~ 真系好好味喔~蒜蓉包又脆, 黑松露酱又好香~ 估唔到加埋一齐会咁夹啰汤就有2款, 我饮左白汤, 系旧式既味道~ 怀念呢^^跟住就到主菜出场~~ 我拣左海鲜风味高温石春锅烧 - 龙虾同蚝男友拣左阿拉c加蟹脚同新西兰牛柳侍应上菜果阵就教埋我地大概要等几耐就食得~等紧熟果阵真系好鬼香, 好想快d放晒入口~我觉得个石春锅烧好好味~~ 龙虾汁好浓, 龙虾又弹牙我食到清左底啰~ 个汁好味到当汤饮牛扒就好有牛味, 但我地似乎整得熟左dd,, 生返少少就perfect了阿拉c加蟹脚啖啖肉, 唔会系得雪藏味 最后就梗系甜品啦~~~ 都几多选择虽然已经好饱, 但点都要试~~我觉得朱古力蛋糕同芝士蛋糕都好好味~但最特别系有热情果慕丝~ 对于钟意食热情果既我,, 实在太正了~餐厅最后仲会送火焰
半自助餐形式, 都算多野拣~
餐厅侍应服务好好~~~ 值得一赞~
成餐饭都食得好舒服~~~~
生果有几款,, 都新鲜同甜 食前菜到差不多, 侍应就会问我地可以上蒜蓉包未~~~
蒜蓉包又脆, 黑松露酱又好香~ 估唔到加埋一齐会咁夹啰
汤就有2款, 我饮左白汤, 系旧式既味道~ 怀念呢^^ 跟住就到主菜出场~~ 我拣左海鲜风味高温石春锅烧 - 龙虾同蚝
男友拣左阿拉c加蟹脚同新西兰牛柳
侍应上菜果阵就教埋我地大概要等几耐就食得~
等紧熟果阵真系好鬼香, 好想快d放晒入口~
我觉得个石春锅烧好好味~~ 龙虾汁好浓, 龙虾又弹牙
我食到清左底啰~ 个汁好味到当汤饮
阿拉c加蟹脚啖啖肉, 唔会系得雪藏味 最后就梗系 甜品啦~~~ 都几多选择
虽然已经好饱, 但点都要试~~
我觉得朱古力蛋糕同芝士蛋糕都好好味~
餐厅最后仲会送火焰雪山,, 净系睇都已经够晒满足啦~~~ 呵呵..