2024-01-20
朋友,我今次去咗𠮶间MOS Cafe,哗,佢哋嘅芝士和牛汉堡扒饭真系令人惊喜!🤤 和牛扒超级juicy,每一啖都爆发满口肉汁,配埋芝士,咸香得嚟又唔会过于腻口。饭仔嘅糯米感同埋照烧汁嘅既甜又咸,冚家宠晒呀!不过佢哋如果软熟啲煎蛋,我就更加心花怒放啦!😉另一面,我太太点嘅金平牛蒡珍珠堡,美味得嚟又得意!珍珠米做嘅汉堡包软绵绵,加上牛蒡腍又滑,佢增加咗一种额外嘅吸引力。对于一啲嚟讲可能有啲新鲜,但我保证,一尝难忘!至于饮品,我个芒果红茶,甜甜嘅芒果味道够晒清新,加埋红茶嘅微苦,饮起嚟够哂提神。而太太嘅抹茶鲜奶,简直系完美结合咁,奶香扑鼻,抹茶香甜浓郁,真系平衡得好完美。总括嚟讲,MOS Cafe提供嘅唔净只系快餐咁简单,佢哋将平日快餐店𠮶种「快」同「便利」嘅优点保留住,但又加入咗日式餐厅嘅精致同新鲜,一啲也唔马虎嘅!🍽️ 食完嘅我,心情大好,饱嘟嘟地继续我嘅日子!