。O小姐。招牌猪扒面。日常。因为要去深水埗买嘢,同行介绍要去呢度食早餐 - 汉发面家听讲好出名🤓听返同行讲,呢一间之前系另一条巷一间旧舖度嘅,装修就冇咁靓,而家喺呢一条行𠮶度嘅舖头已经系改良版,所以坐得舒服啲,门面靓啲,内在装修到靓啲,咁食客嚟到坐得食得都舒服啲。由于我地时间尚早,所以都唔系太多人,但因为我唔食内脏,所以我就冇叫到佢嘅猪润面,反而我叫咗佢另外一个招牌炸猪扒拼五香肉丁公仔面!上枱嘅时候得五香肉丁,仲以为佢呃我啲猪扒系个面底,原来系分开上!唔系讲笑,佢个猪扒好厚,好大块!个皮炸得几脆,啖啖肉👍🏻👍🏻 五香肉丁都有好多旧,仲要旧旧都有咬口,有肉食😆食完之后,呢一间系暂时食过咁多间炸猪扒公仔面嚟讲,佢算系数一数二。可以再嚟。🙆🏻‍♀️ 下次要食西多士红豆冰。另外好值得一赞嘅就系,佢枱面上有日本麻油!!加埋几滴麻油落个面度,味道即刻升华咗!👍🏻👍🏻再配埋一杯冻鸳鸯,满足😏不过如果以平民嘅价钱嚟讲,佢就贵咗少少,因为都要成六十几一碗,隔几条街嘅云吞面应该都系廿零三拾🙈🙈🙈所以都系因人而异,平有平食贵有贵食,有多少少钱嘅时候就食一两餐贵啲,冇嘅时候,就食平少少或者返屋企煮,各有风味🙂
。O小姐。招牌猪扒面。日常。

因为要去深水埗买嘢,同行介绍要去呢度食早餐 - 汉发面家

听讲好出名🤓

炸猪扒拼五香肉丁公仔面

再配埋一杯冻鸳鸯,满足😏

$80 (早餐)
炸猪扒拼五香肉丁公仔面