2023-12-04 991 浏览
哇,今次嘅食验真系开心到弹起!搞到我真系要写低同大家分享下。第一道来就系啲滑溜溜嘅蒸饺子,皮嘅Q度同埋啲虾仁嘅鲜甜,正到喊出嚟!口感一流𠮶种,啱晒我嘅胃口。跟住系土炒蚬,啖啖肉,辣得嚟惹味,啖啖都系开心嘅味道。捞埋啲葱花同蒜蓉,简直系无得输!转个口味,来啲烤鸭,皮脆肉嫩,啲酱汁香滑得滑溢出嚟,啲鸭肉嘅味道,真系得嚟够晒弹牙,食落绝对满足!而件招牌嘅豉油王炒面,经典得嚟又唔会咸哋,每条面条都吸晒汁,过瘾🤤!终于到甜品时间,啲椰汁西米露甜甜地、滑溜至极,呢啲食物真系解锁咗我嘅快乐感官!总结落嚟,就系食得开心、食得满足,心情都靓晒😄!下次记得带埋全家大细嚟,沟埋朋友一齐闹爆佢!😋👌🏻