2016-10-13 9277 浏览
之前朋友生日嚟咗呢度食!以前好鐘意嚟呢附近食飯,gathering,因為D質數真係好D!近年已經少咗嚟,因為D嘢真係越嚟越貴,但係D嘢食同服務又未太物有所值!呢間D嘢,話佢貴又未至於,不過值唔值又各有睇法Mac & Cheese 係認真好食!熱,香,濃!連lobster都冇overcook不過佢哋另一signature, 炸雞waffle真係有D意外!冇諗到只係好似韓式炸雞,而waffle只係得4份1塊!似係裝飾多D!牛扒係正正常常,冇話什麼驚天動地,even 薯條都係正常地一堆!Ice-cream cookie其實我欣賞以前Main St. Deli 多D!呢個除咗甜,冇嘢講!要大讚嘅係我用open rice訂位,訂位時寫咗係birthday dinner,佢哋真係有為我哋凖備小驚喜!係好窩心!Open rice 訂位服務真係幾方便,有晒confirmation 唔驚有錯!以後keep住用!
呢間D嘢,話佢貴又未至於,不過值唔值又各有睇法
Mac & Cheese
係認真好食
!熱,香,濃!連lobster都冇overcook
Ice-cream cookie其實我欣賞以前
Main St. Deli 多D!呢個除咗甜,冇嘢講!
要大讚嘅係我用open rice

2016-09-29