2018-07-29
小秘书每逢星期日都会约齐爸爸、妈妈同细佬妹一家嚟「美心皇宫」饮茶☕️而家仲有推车仔卖点心嘅茶楼已经好少,所以咁多年嚟我哋一家都好捧场。不过唔知近排搞咩鬼,「美心皇宫」唔知系搞环保定冷气坏咗,每次嚟到都要边食嘢边拨扇...感觉焗紧桑拿咁😅 有试过同经理反映,佢都系爱理不理嘅态度,答一句「我都无办法」就走开咗!不过鬼叫我哋咁专一咩😝今日又死死地去帮衬👉🏻👈🏻 热就梗㗎啦!今日仲严重缺人手,试过几次想叫人加水,举极手都无人应🤨 想写个饭同汤米粉,就足足搞咗廿分钟先有人埋嚟... 点解「美心集团」搞成咁㗎?🤔好在佢啲点心水准无咩点变,而小秘书最爱嘅「狗仔粉」仍然香口同地度风味十足👍🏻 希望「美心集团」管理人可以加紧人手,搞搞个冷气。再系咁热落去,我呢个fan都定唔住喇!