前一晚因为睇到J2台既冒险王东京之旅, 令我好想食拉面,所以今晚就试下依间!6点几去到,服务员好有礼物咁叫欢迎光临,比人第一个印象唔差,个场好大得3台客,感觉十分冷清,心谂可能早姐,无咩人所以2人都可以坐卡位,冷气不足,男友全程标汗,餐具有污渍唔干净,不过2人坐卡位好舒适!Menu内食物平均价钱都唔算贵,除左寿司外,因为系每件计, 例如细细的鳗鱼寿司都$14/件,元x寿司都唔洗啦,不过都叫左4件不同寿司,但送黎得3件,黠知原来仲好, 因为唔新鲜! 唉!而我地叫左日式芝麻酱海鲜冷面同带子拉面, 首先2款拉面都好硬, 带子拉面汤底仲差过味x拉面,7粒带子好雪藏,而日式芝麻酱海鲜冷面唯一好就系好浓芝麻酱味,味系唔错, 但材料无味,只碟都系冻冰冰,好似一早煮好入左雪柜好耐咁,2款拉面真系好好好硬, ! 我地7点几走都系4台客,水静河飞!出面美x同元x就相反大排长龙...严重中伏了!
前一晚因为睇到J2台既冒险王东京之旅,
Menu内食物平均价钱都唔算贵,除左寿司外,因为系每件计,
因为唔新鲜! 唉!
带子拉面
日式芝麻酱海鲜冷面
而我地叫左日式芝麻酱海鲜冷面同带子拉面,
首先2款拉面都好硬,
2013-09-24