听讲近排有优惠 二人同行 一人半价 四个人去 一个免左不过就有加一 平时一至四好似冇架 不过都抵左 每人平$30不过系时段限制(1800-2015) 最好Book埋 唔系就要等Book左既人入哂坐先野食黎就都算唔错 刺身:都几新鲜 三文鱼啖啖肉 甜虾同黄金鱿鱼都好正!天妇罗:BB仔话海老天妇罗最好食 不过我就觉得南瓜同蕃薯都几好啦外脆内软 炸得黎又唔会好济 食落口感都好轻 点埋野就Perfect炸鸡软骨:都几好食 细细粒 我钟意食软骨软壳蟹:今次份量少左 少人都岩食 同埋都系好食cheese饺子:都几Ok 我钟意个蕃茄汁底 都几够酸吊烧尤筒:可能系太迟先叫 饱左又唔太好食 BB仔一个硬食左 烧得太耐 太干 甚至有点苦 烧粟米:呢个好食 唔会好干 又唔会痴牙 仲好青甜 消济呀 辣酒煮螺:我就觉得OK 不过辣左少少 BB仔食得辣 但系佢话有泥味㖞(佢不嬲唔食呢D野嫁︿︿)芝士鱼饼:之前有年糕仲好 芝士漏得会多D 不过呢个都唔差 BB仔第一次食 咬左啖就呆左 之后就话好好食红豆凉粉:麻麻地 只系循例要用甜品埋斋 唔够冻时日甜品:有青柠啫哩同焦糖炖蛋 两个都几好 有D冻野食可以无咁济不过D焦糖

听讲近排有优惠 二人同行 一人半价 四个人去 一个免左
不过就有加一 平时一至四好似冇架 不过都抵左 每人平$30

野食黎就都算唔错
刺身:都几新鲜 三文鱼啖啖肉 甜虾同黄金鱿鱼都好正!
炸鸡软骨:都几好食 细细粒 我钟意食软骨

软壳蟹:今次份量少左 少人都岩食 同埋都系好食
cheese饺子:都几Ok 我钟意个蕃茄汁底 都几够酸

烧粟米:呢个好食 唔会好干 又唔会痴牙 仲好青甜 消济呀

红豆凉粉:麻麻地 只系循例要用甜品埋斋 唔够冻

不过D焦糖有D苦 我地倒左D糖水先食

仲有其他嫁,不过唔太记得啦

ok啦 无乜特别 唔好expect咁高,有小小嘈

好快有人加茶 可以即时上既野食如熟食同甜品等都上得几快 不过刺身就上得有D慢同有小小漏单

总括

平均来说都叫好味同抵食既
唯一美中不足既系每客份量都好大 很快便饱 试唔到好多野 多人去就会开心D啦
正 叫左三转 其他相有D檬唔up lu
2009-04-09
正 叫左三转 其他相有D檬唔up lu
  • 三文鱼,甜虾,黄金鱿鱼,海老天妇罗,芝士鱼饼...