2012-10-06 632 浏览
同阿妈四围行, 想食西餐, 俾佢个价钱吸引左入黎, 平O既饭, 40-50有交易, 想据下扒, 70-110 左右一个SET DINNER , 中环地区直头抵, 所以入去试一试, 入到去, 环都几好, 虽然系地库, 但楼底一样系高, 好!所有O既野都唔系贵, 我同阿妈都对同一个餐有兴趣就系扒美国极黑猪柳配焦糖苹果汁先有个都几有质素O既油醋沙律, 本人极爱, 我系唔食沙律酱沙律的, 而呢个油醋沙律都用上了贵价的沙律菜, 赞!罗宋汤非常十分的一般, 但佢有埋, 当然系饮主角扒美国极黑猪柳配焦糖苹果汁出场肉质林得黎唔系悔, 好! 没有肥膏, 但有类似猪肉青的爽口, 唯独要讲系个汁我系完完全全食唔到佢讲O既焦糖苹果汁味架...最后, 即磨架啡, 好饮. 但全晚做得咁好, 系做衰个尾, 餐牌写明有是日甜品, 但我问佢时, 佢话卖晒, 我O个时6点几, 你卖晒????? 即系由始至终你都冇心去有甜品同埋, 我觉得, 你一系另外写送是日甜品, 再括住佢, (送完即止).佢地依家写明有, 之后唔俾. 即系你去食怀石料理, 佢净系俾旧石你望住, 咩都唔俾你食, 原因, 卖晒. 但你听完后, 仲要乖乖俾$
同阿妈四围行, 想食西餐, 俾佢个价钱吸引左入黎,
直头抵, 所以入去试一试,

入到去, 环都几好, 虽然系地库, 但楼底一样系高, 好!
所有O既野都唔系贵, 我同阿妈都对同一个餐有兴趣
就系扒美国极黑猪柳配焦糖苹果汁

而呢个油醋沙律都用上了贵价的沙律菜, 赞!
罗宋汤
非常十分的一般, 但佢有埋, 当然系饮
主角扒美国极黑猪柳配焦糖苹果汁出场
我系完完全全食唔到佢讲O既焦糖苹果汁味架...
最后, 即磨架啡, 好饮.
但全晚做得咁好, 系做衰个尾,
餐牌写明有是日甜品, 但我问佢时, 佢话卖晒,

原因, 卖晒. 但你听完后, 仲要乖乖俾$ , 咁MAKE SENSE 咩

但讲野食, 我冇咩投诉, 系最后有D失望, 因为我妈妈好钟意甜品的.
2012-09-14