2022-07-30
📍 无论夏天定冬天都会想打边炉同烧烤🙋🏻♀️ 之前食过川婆婆 仲系九宫格麻辣锅🙊 原来而家已经转咗食法有齐串串边炉同烧肉🥓 满足晒2个愿望! 呢度嘅好处系选择够多 系自助配料区有多达80种火锅配料串串有肉类:猪牛鸡肉 海鲜类:鱿鱼 到各种蔬菜 丸类 应有尽有而且一串串拎嘅时候又卫生 又方便🙂钟意食牛🐂嘅朋友 可以一试 有多款牛肉不同部位提供 好似芫茜牛肉 牛柏叶 牛肠等视乎需唔需要食海鲜 B/C餐会包埋海鲜拼盘本身自己唔系好食得辣😂 所以叫咗鸳鸯汤底 Balance下麻辣汤底好正宗 虽然好辣但好惹味 加入咗大量四川香料同辣椒汤底可以拣红茶或普洱茶底 中和番麻辣嘅油腻另外拣咗养生菌王鸡汤 因为加咗虫草花落汤底 补而不燥 好清甜到后来用黎煮娃娃菜 超入味 😻随餐仲会附送一款牛肉 朋友表示牛小排肉味重 肉质好滑 C餐海鲜拼盘亦相当有惊喜 估唔到咁足料有虎虾 扇贝 蛏子 贵妃蚌 全部都好大只 好新鲜餐厅仲要送多份海鲜 入面仲有2x鲍鱼 成个感觉好抵食😂打边炉好易口渴 饮品都系我关注之一! 估唔到竟然有红茶花伝 同OOHA! 仲有各款汽水 茶及维他奶 选择都唔少 🙈🙈餐厅好旺场 平日9点依然人流
无论夏天定冬天都会想打边炉同烧烤🙋🏻♀️
之前食过川婆婆 仲系九宫格麻辣锅🙊 原来而家已经转咗食法
有齐串串边炉同烧肉🥓 满足晒2个愿望!
呢度嘅好处系选择够多 系自助配料区有多达80种火锅配料串串
随餐仲会附送一款牛肉 朋友表示牛小排肉味重 肉质好滑
C餐海鲜拼盘亦相当有惊喜 估唔到咁足料
有虎虾 扇贝 蛏子 贵妃蚌 全部都好大只 好新鲜
餐厅仲要送多份海鲜 入面仲有2x鲍鱼 成个感觉好抵食😂
餐厅好旺场 平日9点依然人流不绝 预早Book定枱会好d!
有得烧肉 又可以打边炉 对我黎讲几新奇 而且性价比算高