2021-11-29
吃饺子过上好日子-倘若生活这么简单那该多好。.这间饺子店的魅力,除了饺子🥟的本身,墙身的正面字句,亦系吸引我一再返dep的原因。.龙凤松茸饺:这款饺子与状元九鼎汤的关系,就像是珍珠和奶茶一般,两者缺一,都总会令人感觉“争咁啲嘢咁”,两者相辅相成下,才会使美味的本身更加美味。.四川凉皮& 麻辣猪肉饺:晶莹剔透嘅片片凉皮,滑溜非常,加上大量花生粒和麻辣汁,辣得过瘾,再加埋有异曲同工之妙嘅麻辣猪肉饺一齐食,就算有少少顶唔到咁辣,都完全停唔到落嚟,爽。.蜜饯鸡翼:是日嘅鸡翼超水准发挥,香甜咸香并存,而且肉质恰到好处的熟度,啖啖都嫩口甜蜜蜜。.双拼饺子:一次过满足晒两个愿望嘅双拼饺子,👶🏻B仔就拣选左大白菜猪肉饺配粟米猪肉饺,前者相对清淡,后者味道就会更加鲜明,粟米饱满香甜,若要我二选一,个人则偏爱后者。
龙凤松茸饺:
四川凉皮& 麻辣猪肉饺: