2020-03-15 38 浏览
系附近行完金鱼街,睇完猫猫狗狗,就去左呢间医肚。🤩开胃小菜凉拌木耳四川风味,可以选攞小辣,中辣,大辣!不过,我本身不食辣,拣左小辣都搞掂掂。我朋友就好钟意,因为佢有芝麻,葱,芫荽,再加啲辣油,超野味!啲木耳清脆鲜美,滑嫩爽喉,做到「素中之荤亅嘅效果?🤩白菜猪肉饺,香菇元茜猪肉饺,韮菜猪肉饺,云耳椰菜猪肉饺我拣左双拼,每样4只,配上老火汤,更特显到饺子的鲜美。每款饺子馅料丰富得几乎撑穿饺子皮,猪肉同菜的比例都刚好,菜多肉少,非常健康!蔬菜色泽鲜绿,口感清脆!每款都各有特色!🤩芹菜猪肉饺我采用煎的方法,估吾到佢保存都肉汁!油而不腻!加上,一些酸菜,又酸又咸,更添口感!打边炉都可以外卖一打番去!众多款之中,我特别喜欢韭菜猪肉!店主话不食的时候,可放冰格,吾止放2星期!佢地成日收到好多订单,如果吾想等,要早点订购。今次,我临时要外卖,要等10分钟,佢即包比我!
系附近行完金鱼街,睇完猫猫狗狗,就去左呢间医肚。

🤩开胃小菜
凉拌木耳
🤩白菜猪肉饺,香菇元茜猪肉饺,韮菜猪肉饺,云耳椰菜猪肉饺
🤩芹菜猪肉饺