2019-04-02 1408 浏览
酱料上, 最特别系有xo酱, 唔系好多间餐厅有xo酱,数量正常. 算系满意!汤底我地叫左猪骨汤, 同四川麻辣汤底, 猪骨汤, 味道都好浓, 直接试下饮左一啖,好鲜甜, 如果系清淡人士可以推介呢个沙底!四川麻辣呢, 就其实都唔算过辣, 可能因为调成香港人口味, 带小咸, 如果乌东落呢个汤底,可以咩都唔加都好好食! 食得辣就试呢个!angus 牛小扒, 份量足够, 味道浓, angus 不嬲都唔洗用任何酱料都好好味, 一食就会食到牛味重,我觉我angus系打边炉数一数二好食既牛之一, 其次就系手切牛, 有d人可能中意手切牛多d呢到angus算比较薄身, 口感就易咬,易入口比较软唔会话好硬.虫草花鸡汤, 呢个料落我十足, 可以连料食, 味道有小小油, 虫草味浓, 无偷工减料, 热度岩岩好, 暖胃得黎又唔会太热入唔到口.玉子豆腐, 呢d杂料平均黎讲餐厅都会比较得比较多, 所以份量唔洗太担心, 餐后食D水果平衡返! 多汁~整体服务好好, 好客,价格正常.
酱料上, 最特别系有xo酱, 唔系好多间餐厅有xo酱,
数量正常. 算系满意!

好鲜甜, 如果系清淡人士可以推介呢个沙底!
可以咩都唔加都好好食! 食得辣就试呢个!
热度岩岩好, 暖胃得黎又唔会太热入唔到口.
餐后食D水果平衡返! 多汁~

整体服务好好, 好客,
价格正常.
2019-04-02