今日屋企人生日谂住去呢间四星级嘅酒店食自助餐,因为之前都有啲同事推荐过,原本我book咗晏就嘅,但系有啲突发事就打去改下时间,点知打到去呢间都会海逸酒店嘅自助餐部,接电话个人嘅态度急,又无耐性,我知道我哋突然想改晏就系太急,佢话净系净翻门口位得唔得,但因为屋企人生日我想安排佢哋尽量帮我安排一个好啲嘅位比我哋,但系接电话个个位小姐都未听我讲哂,就插句嘢落嚟问我「6:30入座你几点入座」,声仲要比我嘅语气大声,我觉得呢个服务态度同食茶餐厅无咩分别,我比得600几蚊系嚟消费同享受下啲服务,点知比我嘅感觉完全系无咗四星级应有嘅嘢,我未食之前都睇咗好多openrice内嘅负评,我本来都唔信,但听完呢个电话后,就比我感觉到接落嚟餐厅入面嘅态度都差唔到好多。希望佢哋真系可以改善下,要客人俾咁嘅价钱就比翻啲应有嘅服务水准。
2017-09-02