2019-02-20 157 浏览
尖沙咀既打边炉,唔去胡炉食真系唔得!佢地服务一流,侍应招待热情有礼,对食材都好有了解,对于牛胸爽要灼几耐都会温馨提示一下,环境舒适,好岩一大班好朋友聚餐。今次点左胡炉四格锅,有非常清甜既蕃茄牛腩同埋清汤汤底,仲有沙嗲同麻辣汤底,每款汤底入面都有对应嘅𩠌菜,落足料呀!首先叫咗个手打虾滑,真系非常爽口弹牙,佢上面仲摆咗一啲蟹子粒,增加左虾滑既鲜甜度。仲叫左个鲜甜花甲,先唔讲佢真系完全冇沙又鲜甜,个侍应仲话如果有边粒冇开可以比佢地换过新,哇真系好贴心呀!结果紧系粒粒都开啦!话明鲜甜架嘛!我地仲叫左佢个胡炉牛拼盆,每款牛既部分都好好食,难分高下,要嫩既嫩,要爽口就爽口,简直冇野弹!我下次一定会再嚟!
牛胸爽

今次点左胡炉四格锅,
四格火锅

我地仲叫左佢个胡炉牛拼盆,
牛拼盘
西班牙黑毛猪豚肉