2022-07-09 1162 浏览
第一次系open rice写食评 真系不吐不快同几个friends谂住chill下 见到依间露天餐厅 环境几正兼价钱合理就谂住试下环境好大 侍应安排了最边缘的露天位置服务差 举极手都无人理你 唔紧要我可以等酒精饮品同食物质素正常啦座位隔离系花槽 坐坐下见到好大只小强系花槽走来走去 咁佢唔走过来 我地都算啦无视佢点知原来唔止一只小强 目测估计有4-5只陆续地爬出来 仲要只只都好大只 突然间有一只起飞 飞咗去隔离枱客到 之后其他都轮住起飞 周围横冲直撞 大家系到尖叫 场面一度混乱 啲staff见到依个情景 系完全无反应!!!!!! 佢地好似已经见惯咁 我怀疑依个情况每日都上映紧位于希慎高层嘅露天餐厅 我唔suppose会见到小强 仲要系大只小强 仲要系只只都识飞我好怀疑点解无人comments讲过我相信我唔系第一个遇到依个情况所以决定出post提醒大家 为免再有人中伏唔坐花槽边应该无安全嘅但间野嘅卫生情况如何 自己谂啦
第一次系open rice写食评 真系不吐不快
环境好大 侍应安排了最边缘的露天位置