2023-10-25
第四次食Al Forno 食物质素仍然能保持高水准🙌🏼 有多款特色饮品、意粉、pizza、croffle、小食及甜品! 平日晚上有唔少捧场客!! 同朋友食过几次 好推介Tiramisu Coffee、Peking Duck Pizza、croffle!! Crab Brunch $158: 自家制蟹饼好大件,啖啖蟹肉🦀 外脆内嫩😆 配流心太阳蛋🍳 牛窝夫香脆松软❤️墨鱼汁意粉 配带子 蟹肉 蟹籽 $168: 墨鱼汁好鲜 意粉爽弹 煮得刚刚好🍝 带子两大粒又鲜甜 仲有新鲜蟹肉同蟹籽😍水牛城鸡翼 6只 $88: 炸到外脆内嫩🍗 酸酸辣辣几开胃 仲有西芹条同牧场酱 正宗美式食法🇺🇸 Al Forno Tiramisu $68: 依款tiramisu唔系以大量mascarpone cream覆盖 而系加上手指饼上~ 手指饼略略浸咖啡 保持外脆口感🥰 感觉冇咁腻同埋外观更吸引😍抹茶X泰奶 $52: 冻抹茶latte,可自行倒入泰奶 好有仪式感💚两种茶味各有特色🧡意大利有机血橙梳打 $50
Crab Brunch $158
墨鱼汁意粉 配带子 蟹肉 蟹籽 $168