2019-05-08 733 浏览
呢排呢间老凤冰室俾人炒得好hit,因为佢入面系暑假玩嘢嘅怀旧风格咁肥鸡不嬲都不输后人㗎啦咁梗系又走去朝圣打卡一下啦。咁入到去呢其实𠮶日就算系平日呢都坐爆咗人,睇一睇佢价钱牌呢所有嘢都唔贵!咁肥鸡梗系嗌咗佢嘅冰镇波波奶茶先啦!佢啲兵呢都系用奶茶做成所以就算用说呢一啲都唔淡!肥鸡觉得呢个动作非常之贴心畀个戴帽子去呀咁样撞呀肥仔就嗌咗虾多士啦!虾多士呢唔系间间茶餐厅都肯做钟意佢啲虾胶非常之厚!佢个多士又炸得好香所以呢一个简直系诚意之作!肥鸡畀满分!之后肥鸡再嗌咗个台式肉燥菜心佢啲台式肉燥非常之重口味呀菜心都ok身先啦 !所以呢个配搭都唔错再嗌多个滑蛋黑松露虾多士处理得非常之出色我谂佢应该加咗啲牛奶同埋好香牛油味,仲有少少蛋浆嘅感觉!呀感觉呢呢真系非常之欣赏嘅 咁之后再嗌多个黑松露炒饭啦其实系海鲜配料嚟嘅但系我觉得佢嘅黑松露酱先系重先系重点佢嘅黑松露唔系话非常之多有少少微微嘅香气反而令肥鸡食得冇咁辛苦 配埋肉燥食简直系一流呀跟住然后呢再嗌多咗个 芝士炸鸡翼捞面咁佢个鸡翼呢同麦当劳𠮶啲差唔多啦但系佢个芝士汁一杯买捞面食呢就系非常之香口嘢啱晒肥鸡的一啲细路仔口味嘅人

2019-04-30