行过佐敦北海街见到呢间装修非常特别,好有香港味道既茶记,仲要见到入面有人busking紧,忍唔住即刻入去😍茶档入面装修好似6、70年代既旧香港,有好多霓虹灯摆设,感觉非常怀旧,打卡位都几多,好有特色👍🏻🍳饿底早餐 - 美国西冷牛扒 $98好似一个重量级All day breakfast,除左牛扒之外,仲有鸡蛋、薯条、蕃茄、蘑菇、沙律菜、茄汁豆同面包,当中鸡蛋同面包系可以再选择,我地就拣左,黑松露熔岩滑蛋🥚同烤蒜蓉法包🥖2样都非常出色🤩炒蛋黑松露味好浓,同时亦都蛋味十足。而法包就烤得脆口,蒜香味浓😋而牛扒都份量十足,油脂分布均匀,而且煎到几香,无汁都好够味👍🏼呢个份量真系几多,好足料,包你几饿都够饱😆-🍚粒粒腊味煲仔饭 $98成日觉得开始闻到煲仔饭香,就等于冬天来临🍂呢个煲仔饭同传统既有少少唔同,佢将腊肠、润肠切成一粒粒,而唔系成条腊肠咁上,所以基本每一啖都食到腊肠、润肠同冬菇,非常惹味☺️饭焦亦都好脆口,好好味😋冻冰冰食煲仔饭真系好正😍-晚餐都有饮品、前菜同汤,我地果日系南瓜汤,都几好饮😀❗️留意番原来busking系逢星期五六日夜晚都有架🤩钟意听既可以去支持下,都几有feel🥰•Hong

🍳饿底早餐 - 美国西冷牛扒 $98

🍚粒粒腊味煲仔饭 $98
粒粒腊味煲仔饭

晚餐都有饮品、前菜同汤,我地果日系南瓜汤,都几好饮😀
前菜
•Hong Kong Taste All In Chadon@Jordan•