天气终于冻啦😆😆咁样先有圣诞嘅气氛㗎嘛🎄😚冻冰冰梗系要食热辣辣嘅火锅啦😬🤩今次去到尖沙咀试下呢间渌洽年代~入到去装修一啲都唔似6️⃣0️⃣年代🤣好阔落好新净好光猛舒服嘅感觉👍🏻呢度所有嘢食都系单点嘅~有好多个汤底拣😍朋友重口味,拣左沙嗲浓汤底🥘一上枱就闻到好香既沙嗲味,钟意佢杰杰地,无论放咩食材都好挂汤👍🏻打边炉点可以冇牛肉🤩🤩我地叫左手切安格斯🥩配沙嗲汤真系一流,我地2个人叫左碟细既,份量都够晒食,2旧有找既价钱系好抵食,雪花纹好吸引,而且佢既切法系起双飞,大大片好有口感🤤另外仲叫左水鱿🦑脆肉鲩片🐟呢度既厨师,刀工系一流仲要好有诚意,水鱿界左花,脆肉鲩切得够薄,两样都系渌一阵卷起就食得🤣丸类就拣左黑松露🐷猪肉丸、柚子墨鱼丸、清酒鲜虾丸🍶🦐全部都好弹牙,最惊喜系虾丸,一咬落去就爆左啲清酒出泥💦而且呢个味喺其他地方系从来无见过😘推介大家一定要试🤤芝士🧀狮子狗一定系必食啦😆特别一提呢度一份有8粒,份量好慷慨🤫🥬菜心苗、莴笋片、鲜淮山好新鲜,健康人生🤣😌所有嘢食都好ig able,尤其系条食物桥🤣睇得又食得,临走见到佢有间房,下次可以叫埋一大班朋友happy gathering 😘👍🏻
🥬菜心苗、莴笋片、鲜淮山好新鲜,健康人生🤣😌
2022-12-15
庆祝纪念