2023-10-10 577 浏览
我又嚟小锅霸打边炉啦😆因为无限时任饮任食真系好正😍今日嚟咗铜锣湾食🥳汤底我哋叫咗麻辣蕃茄鸡肉涮涮锅🍲配料有蕃茄🍅豆腐卜,粟米🌽洋葱🧅木耳等,非常足料,汤底又麻又辣仲有蕃茄嘅酸味🍅非常有层次😋我哋今次叫408元嘅美国Prime Grade 牛颈脊套餐😍啲牛颈脊油脂分布好平均,仲好重牛味,非常好食😋仲有西班牙伊比利亚黑毛猪🐷都几好食😋虾好新鲜弹牙🦐蚬都几大只,重点系冇沙👍🏻响铃都好脆口👍🏻自家制手工韭菜饺非常好食🥟啲丸类都好高质👍🏻我最爱嘅系爆浆浓芝牛丸🧀超浓芝士味,牛丸劲弹牙,嚟呢到必食😍另一个我最爱系有骨炸鱼皮,非常松脆可口,好食到停唔到口😆油麦菜和金菇都好新鲜好味👍🏻叫咗几次极上牛颈脊都非常靓😍非常好食👍🏻🍹水蜜桃红茶劲浓劲好饮😋🍦食到最后每人有一份高质甜品😍为呢餐画上完美句号🥳小锅霸无限时任饮任食真系好坚😋最坚系冇人会吹您last order,冇人会吹您离开,职员仲超nice,落完单食物好快送到👍🏻食物质素非常之好,环境舒适😻真心推介大家嚟打边炉👍🏻

仲有西班牙伊比利亚黑毛猪🐷都几好食😋

虾好新鲜弹牙🦐蚬都几大只,重点系冇沙👍🏻响铃都好脆口👍🏻

另一个我最爱系有骨炸鱼皮,非常松脆可口,好食到停唔到口😆
油麦菜和金菇都好新鲜好味👍🏻

叫咗几次极上牛颈脊都非常靓😍非常好食👍🏻