2018-02-20 84 浏览
尼几日去拜年日日系敢食食食,今晚想食d轻食,行经将军澳Gateway既food zone,见到一间叫“豪园.炸一字鸡翼专门店”,对于我尼个“鸡翼控”离讲即刻想试试😋 尼间食店只有几个坐位,主打外卖小食,食物即叫即整,所以食物要稍等一等~我点左蒜酱豉油同车打芝士鸡翼各一份,蒜酱豉油唔会太咸,仲带有点甜味,有少许韩式鸡翼feel~ 车打芝士味浓郁,值得一赞系鸡翼配上酱仍然保持香脆👍🏻😋另外点左豪园猪扒饱同埋慢煮冬阴公鸡翼,无骨猪扒香脆,加上自家酱汁非常美味😋 而冬阴公鸡翼亦可一试~饮品我地点左自家制咸柠BB同埋柚子茶,一冷一热各有特色👍🏻 尼间店由美食车做到有实体店,有一定既实力,虽然只系小食,食物用心制作,食过返寻味,值得一试👍🏻