2018-12-04 107 浏览
今日去观塘做GYM, 咁系牛头角附近揾下野食啦,成条街都系餐厅,我自己好铁意食常餐,咁就揾咗间有常餐既餐厅,见装修几靓,就入咗去金龙冰室啦一入到去见到蓝蓝的外墙装修,感觉好舒服,好有渡假既感觉,咁坐低之后我就叫咗个蜜汁叉 烧通粉,配3.6北海道牛 乳蛋配厚多士、个 蜜汁叉 烧通粉我加多3蚊变做茄汤。劲开心  ,个蜜汁叉 烧通粉一黎到见到汤底好浓,有好多茄肉,真系见到用真材实料去做个汤底,食洛去味道好浓郁,好清新.个蜜汁叉烧十分足料、份量十足,好似食极都食吾完咁,而且叉烧又不会太肥。最期待既配3.6北海道牛乳蛋配厚多士终于来了,蛋配多士系一份常餐既灵魂,无佢就吾叫常餐,所以我最期待既就系佢。果綮然无令我失望,块多士超级无敌咁厚,我大多数食既餐厅都系簿簿既一块包,今次系第一次食到咁厚既多士,真系觉得好满足。另外提一提,佢个厚多士可以改果占呀,奶油呀,油占等等,好多选择。至于个蛋,好滑,好有牛乳香味,最重要既系佢有厚道,佢入面无材料无𩠌都可以有咁厚就知道师父用咗几多材料同几多心机去做一份常餐。最后禁柠茶,叫少甜真系做到少甜、吾会甜到饮吾到,另外佢用既杯令到我好有冰涷既感觉,做完GYM 再饮番

最后禁柠茶,叫少甜真系做到少甜、吾会甜到饮吾到,另外佢用既杯令到我好有冰涷既感觉,做完GYM 再饮番杯特别凉快。
2018-12-03