2022-01-26 1021 浏览
呢日我地lunch经过【十三少】见到呢个好抵食嘅川菜lunch set, 而且仲好有我大爱嘅酸菜鱼, 二话不说同余小b入去试吓~餐厅环境舒适,地方宽敞,部分设卡坐,坐得特别舒适~入座时,职员已提供免费小食,是【酥炸黄豆】,很特别,平时比较少食到,脆卜卜几好味!我地点左$338嘅【滋味2人餐】,有凉菜、主菜、小菜和两碗白饭,加28蚊仲有埋甜品【红糖糍粑】,套餐非常巨量,而且水准有惊喜~【蒜泥青瓜】充满蒜香,爽口美味~招牌菜【酸菜鱼】十分吸睛和有份量,汤底香浓惹味,用上新鲜炉鱼,切成一片片非常嫩滑,而且无骨、啖啖肉好正,当中还加入了菌类、莴笋和萝卜,用料丰富~ 今次我地request走辣,所以连余小b都食左几大碗呀!【干煸四季豆】好够镬气,有满满的肉碎和蒜香,不禁令我地多吃几口~甜品【红糖糍粑】真系回味无穷,醮上特制酱油,入口香糯柔软,暖暖地甜甜地,我同余小b好快就已经全部吃光~ 呢间川菜食物水准唔错,服务都几好,职员很劝快,可以再encore, 加上我地点嘅菜都可以走辣,大人细路都啱食,有小朋友同行都可以吃得尽情啊~

餐厅环境舒适,地方宽敞,部分设卡坐,坐得特别舒适~

【蒜泥青瓜】充满蒜香,爽口美味~

2022-01-14
  • 酸菜鱼