2020-07-05 26 浏览
突然有一种想食鸡煲既冲动就上网揾到哩间‘吞pot’啦!缘分~😂🤣食完之后返寻味。🤤🤤 我同男朋友嗌咗个中辣‘重庆麻辣鸡煲’(9:30后除左个煲同饮品其他配菜都系半价)之后叫左D配菜同嘢饮! 首先,杯大柠茶真系好大杯,我觉得都价钱合理。 之后,就系个鸡煲真系好入味,有麻有辣有香有鸡味🤣😂。(不过提提鸡煲同完左加左汤打边炉既感觉真系好唔同,未加汤前真系好香好好味,但系加左汤就变得好咸好辣好,你无论之后放D咩都系个个味。就边得唔系咁好!哩个要自己横量返。) 最后,D配菜9:30后真系好抵食,半价又好多。份量真系算唔错。不过无半价某一D配菜就唔系好抵叫。不过都系要睇自己个价值衡量。另外如果觉得食唔晒可以叫半份。 佢地舖头系一直开住now睇㗎!令我更加会回头。一句到尾,好味!要加油我想继续有得keep住食到咁好味既鸡煲!😋😂😂😂
首先,杯大柠茶真系好大杯,我觉得都价钱合理。
大柠茶
流心芝士响铃