2018-04-19 45 浏览
以为这家火锅位置偏僻,原来都近地铁站,而且胜在坐位好宽敞。朋友推介,所以我黎,真系正,无投诉 ,货真对版,值得再食。净系个汤底嘅材料都非常充足-酸菜鲩鱼汤锅。酸菜 份量足,又用咗好鲜甜既鲩鱼,仲有部分系脆肉鲩, 又有鱼头 ,这个汤底我非常赞!😋😋唔好睇小个贵妃蚌,望落普普通通,食落真系鲜味到不得了😉好似去咗西贡食海鲜咁正,鲜甜、爽口、美味非常!这鹅肠系朋友大力推介,我试完都大大力推介添😚系真心、诚意既推介,实在太好味啦。佢系鲜甜、爽脆、唔肥,真系好难得食到咁样味道嘅鹅肠㖞。听老板讲系每日新鲜运到㗎,原来鹅肠可以系咁好味,咁大个人第一次食到咁既鹅肠。 食完都回味咗几日! 已安排紧下一个饭局同其他朋友再去食多D。牛肉有好多款式,不过我就孤寒D, 只嗌咗美国肥牛, 质素都好好呀, 唔使一百蚊,见到佢嘅脂肪分布都唔错, 食落够味且林。饺子方面,亦都要赞一赞,个皮渌完之后薄到现哂青绿色出黎,馅料好富满仲有鱼皮呀,厚得嚟好脆口,极有口感。 呢啲就系叫做大件夹抵食,而且好好食